пʼятницю, грудня 31, 2010

Підсумки минулого року...


Шановні колеги !
    Минулий рік був багатий на численні події, що вимагали зусиль, але за допомогою спільної співпраці нашого колективу, дирекції, а також, влади та бізнесу було досягнуто чимало…
 Наприклад, здобуто грант у конкурсі проектів «Організація нових послуг з використанням вільного доступу  до Інтернету», що надало змогу отримати фінансування, закупити необхідну техніку для бібліотек.
 Однією з таких бібліотек стала бібліотека-філія №34 с. Любитів. Користувачі бібліотеки отримали змогу вільно користуватись Інтернетом та користуватися його послугами. Також, у бібліотеці, спільними зусиллями попередньо був зроблений ремонт. Це великий здобуток та перемога для сільських бібліотек. 
  Тож, користуючись нагодую, хочемо подякувати усім за плідну співпрацю і сподіваємося на її успішне продовження у 2011 році!    
 Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Хочемо побажати, щоб у Новому 2011 році здійснились найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача !