пʼятницю, лютого 14, 2014

Під знаком Купідона

       З настанням найхолоднішого й найсуворішого місяця зими – лютого, всі з нетерпінням очікують найсвітлішого й найтеплішого свята – Дня Святого Валентина, яке зігріває серця кожного, наповнюючи його любов’ю й щирими почуттями.    
 
До дня святого Валентина
Зробімо подарунок
Своїми ручками малими
Підготуєм валентинок.
     

    Не злякали люті, тріскучі морози наших юних конкурсантів, які щороку, беруть активно участь у тематичному конкурсі на виготовлення саморобних валентинок із найрізноманітніших матеріалів і технік: солоного тіста, картону, кольорового паперу,блискіток, фарби та ін.
Цього року діти проявили неабияку фантазію та старанність, використавши нові ідеї наших Інтернет технологій.
 Оскільки визначити тільки одного переможця було дуже складно, то ми дійшли до висновку, що цілком справедливо буде розділити перемогу між трьома власникам найкращих валентинок.
Тож, переможцями конкурсу «Під знаком Купідона» стали: учениця 6 класу – Романович Олена, учениця 4 класу – Матвіюк Наталя, учениця 3 класу – Варчин Інна. Їх було нагороджено пам’ятними подарунками. А по закінченню заходу для всіх учасників дійства був організованих «солодкий стіл».
Сподіваємось, що конкурс, як і сам процес підготовки до нього, приніс тільки позитивні емоції й викликав щирі, теплі почуття у тих, хто власноруч, з любов’ю створював свої валентинки, та у тих, для кого ці традиційні подарункові листівки призначались. 



Із чудовим днем любові
Щирі сердечні вітання,
Хай буде у житті доволі
І ласки й ніжності й кохання!