пʼятницю, березня 09, 2012

Єдине ціле: Жінка і Весна – найдосконаліше творіння світу!


Єдине ціле: Жінка і Весна –
найдосконаліше творіння світу!
Коли й меча торкається Вона –
крізь меч сталевий проростають квіти!
Гнатюк Л.
Після суворої зими з холодними вітрами, невблаганними морозами та лютими завірюхами, після  ожеледиць та снігів, які вкривають землю пуховою ковдрою, нарешті приходить Весна - прекрасна царівна у зеленому вбранні, яка крокує по землі, несучи лагідне проміння сонечка, від якого прокидається уся природа після тривалого зимового сну.
А ще, весна приносить нам радість та надію на кращі зміни у житті кожної людини. Всі ми з нетерпінням чекаємо приходу весни,ще й тому,що на початку весни є свято, присвячене жінці – це Міжнародний жіночий день 8 Березня, яке святкують у багатьох країнах світу. 
Все найпрекрасніше, що є в світі пов’язано з жінкою, адже, без жінки уявити наш світ неможливо. І він - цей світ - у якому є жінка - прекрасний. Жінка поєднала в собі все найкраще: і теплоту душі, і ніжність, і красу, і гармонію витонченості, жіночності. Нерідко  поети  всіх часів і народів писали чимало ліричних творів, присвячених  жінці та весні, які часто порівнювали. Адже, весна – це початок нового життя в природі, як і жінка, що дає нове життя людині.
березня в Любитівському Будинку культури відбулося свято присвячене її величності – Жінці. Свято розпочалося виступом сільського голови Павлова В.І, який привітав усіх присутніх жінок з днем 8 Березня.Урочистості продовжились музичними вітаннями у виконанні аматорського хору, дуетів, тріо та солістів.
Прозвучали такі чудові пісні, як: "Чебреці", "Я ж тебе, Галю, не лаю","Мав я раз дівчиноньку", "Мамина сорочка","Ой,чий то кінь стоїть","Мамин вальс","Кап- кап-кап", "А ми бажаєм Вам, добра»", "Волинь", веселі гуморески, які викликали щирі усмішки у присутніх. А ще, чудовим та зворушливим доповненням стали дитячі номери: віршики, пісні, танці та гра учня і його вчителя на акордеоні.
У фойє Будинку культури бібліотекарі підготували виставку «Люблю тебе, рідненька», на якій були зібрані дитячі малюнки та вироби-подарунки,що діти власноруч виготовили для своїх мам, бабусь, сестер та рідних.
Свято пройшло вдало та весело, про що свідчили задоволені обличчя всіх присутніх та повністю заповнений зал глядачів.
   Дорогі жінки, ми щиросердно вітаємо Вас, з Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Бажаємо Вам весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя, любові та здійснення мрій! 


Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!

888
Із святом весни, краси і любові !
Хай щастя і радість несе кожна мить,
Всього у житті хай буде доволі,
    На кожному кроці завжди хай щастить !