пʼятницю, лютого 28, 2020

Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія»


Щорічний Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія – 2020» знову зібрав юних книголюбів у Ковельській районній бібліотеці для дітей. Тут відбувся ІІ-й етап конкурсу, під час проведення якого, кращі читачі 6-7 класів презентували улюблені книги.
Діти пояснювали свій читацький вибір та уподобання, розповідали про головних героїв твору, ділилися своїми думками та почуттями, складали власні відгуки на книги, малювали ілюстрації до вподобаних епізодів, збирали поради та рекомендації друзів.
В цьому ж конкурсі взяла участь наша постійна читачка Лазарчук Маріанна, яка зараз навчається у 7 класі. Ця дівчинка талановита, всебічно розвинена, розумна та надзвичайно активна, яка залюбки приймає участь в різноманітних заходах й конкурсах. А ще, вона дуже любить читати і це заняття приносить їй не лише користь, а й задоволення. На конкурсі Маріанна розповідала всім присутнім про свої враження від нещодавно прочитаної книги Катаріни Соломун «Виставлю тебе на Facebook», в якій описується актуальна проблема серед молоді – булінг.
Члени журі високо оцінили старання дівчинки, – віддали їй перше місце нагородивши грамотою, книгами-подарунками та іншими корисними речами.
Тож, щиро вітаємо Маріанну та бажаємо їй нових здобутків та перемог у майбутньому.