середу, грудня 31, 2014

З Новим 2015 роком!!!

   Свято Нового року – це, без сумнівів, пора сподівань чудес, дитячий захват, щасливі посмішки і впевненість у тому, що Новий рік буде тільки кращим і щасливіший.
   Вступаючи до Нового року, ми озираємося назад, оцінюємо, що доброго, корисного та приємного встигли зробити минулого року, які спогади беремо із собою, і визначаємося, що ще потрібно зробити наступного року. 
   Адже, Новий рік – це нова сторінка в житті кожної людини. Це відчуття нових успіхів, нових зустрічей, нових несподіванок, нових вершин і досягнень, нових проектів, нових позитивних змін! Ми завжди прагнемо в Новому році отримати подарунки від долі!
   Так, випробування 2014 року були важкими для всіх, але ми сповнені надії на те, що Новий 2015 рік, принесе безліч благ, виконає найзаповітніші мрії, принесе мир і спокій не тільки в наші серця, але і в нашу країну.
Дорогі користувачі, відвідувачі та друзі бібліотеки! Ми щиро вдячні всім, хто давно з нами, і пам'ятайте, що наші двері завжди відкриті для кожного! Бажаємо всім в Новому році тільки самих світлих днів, теплих спогадів, яскравих моментів, благополуччя і, звичайно ж, любові, без якої неможливо знайти справжнього щастя. З Новим Роком!!!