понеділок, січня 02, 2017

Що пророкує нам рік новий ...


У наші дні багато людей вірять у різні передбачення, гороскопи, намагаючись таким чином покращити своє майбутнє. Настання Нового року, це саме той час, коли можна дізнатися що вливає на хід усього року і чого слід очікувати.
2017 рік – це рік Червоного Вогняного Півня. Півень це птах, який відрізняється дзвінким голосом, яскравим оперенням і випромінює життєрадісність. Цей символ знаменує початок чогось нового, адже півень один з перших прокидається на світанку і сповіщає людей про те, що настав новий день.
   Цей гордовитий птах в 2017 році обіцяє бути прихильним до всіх людей на Землі, тому слід очікувати  безліч приємних речей:
·        у кар'єрі деякі люди отримають довгоочікуване підвищення, про який так довго мріяли і заради якого наполегливо працювали;
·        в здоров'ї доведеться задуматися про свій спосіб життя і якщо є якісь шкідливі звички, то саме час  розпрощатися з ними назавжди. Адже, здоров'я це запорука щасливого життя.
·        у шлюбі стабільністю і добробутом порадує всіх молодят рік Вогняного Півня, тому всі бажаючі створити міцний шлюб неодмінно повинні одружитися цього року.
Щоб привідкрити ще більше завісу таємничості 2017 року, можна відвідати популярні сайти (http://sylnaukraina.com.ua/goroskop/zagalnij-goroskop-na-2017-rik-pivnya.html; http://ukranews.com/ua/news/469972-goroskop-na-2017-rik-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku-shho-prynese-rik-vognyanogo-pivnya та ін.), які пропонують індивідуальні гороскори для кожного знаку зодіаку. Це з легкістю можна зробити як в нашому інтернет-центрі, так і при користуванні власними інернет-ресурсами.
2017 рік буде вдалим для тих, хто вирішив радикально змінити своє життя. Тому потрібно протягом року виховувати в собі вміння планувати свою діяльність, чітко слідувати вибудованому плану та ставити індивідуальні цілі. Вибрати напрямок на самовдосконалення можна самостійно, оскільки площина варіантів безмежна від наміру в цьому році покинути погані звички, почати здоровий спосіб життя, до намагання більше читати книжки та частенько відвідувати культурні місця. Будь-які вдосконалення життя, які йдуть на користь, будуть успішними протягом року і Вогняний Півень буде допомагати вам у цьому.
А ще, Півень дуже любить похвалу та компліменти, тож варто подякувати всім вашим друзям та близьким, які допомагали та прийняли безпосередню участь у вашому житті. Таким чином, ви не тільки порадуєте Півня, але й віддасте належне тим, хто був поряд з вами усе життя.
Важливо знати, що на державному рівні Президент України Петро Порошенко оголосив 2017 рік – Роком Української революції 1917-1921 років. Про це йдеться в указі президента №17/2016 "Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років" від 22 січня 2016 року. Наголошується, що його метою є зокрема вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України та визнання історичного значення подій, пов’язаних із визвольною боротьбою початку XX століття.
Також, за ініціативою Президента цей рік оголошено ще й роком Японії в Україні. Не викликає сумніву, що це – один із кроків на шляху до співдружності двох країн, а зближення українського та японського народів посприяє розвитку діалогу культур, таких своєрідних і цікавих.
У Волинській області, а саме в Луцьку, 2017 рік оголошено Роком інформаційних технологій. Адже, це місто є одним із найпривабливіших, з точки розвитку ІТ-галузі, бо знаходиться в Західній частині України, близько до європейського кордону. Щорічно тут випускаються біля тисячі спеціалістів із технічними знаннями, саме тому,  так необхідно розвивати цю сферу , за якою успішне майбутнє.
Тож, вітаємо усіх із наступаючими новорічно-різдвяними святами, бажаємо усім міцного здоров’я, миру та злагоди як у кожній родині, так і в нашій країні в цілому, а також, покровитель року радить бути щирими та чесними. Керуйтесь розумом передусім, і тоді ваш рік буде успішним!!!