неділю, червня 28, 2015

Стабільність Конституції – стабільність держави

    У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
День прийняття Основного Закону є державним святом Днем Конституції України.
Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.
28 червня з нагоди відзначення 19-ї річниці Конституції України в нашій бібліотеці було підготовлено тематичну виставку літератури та проведено інформаційну лекцію на тему: «Стабільність Конституції – стабільність держави». 
    Сьогодні, від кожного з нас залежить, якою бути Україні в майбутньому.
Тож, давайте власними зусиллями, щоденною клопіткою працею, духом єднання українців від заходу до Сходу будемо підтримувати нашу країну й залишатимемось нескореними і гордими синами і дочками своєї Батьківщини!Зі святом Вас!