четвер, липня 02, 2015

Літній відпочинок із новою книгою

Шановні читачі! Наша бібліотека продовжує використовувати різні форми індивідуального  та колективного інформування та повідомляє Вам про надходження нової літератури.
 
    На Вас вже очікують захоплюючі романи, справжні детективи, цікаві пригоди та вражаюче фентезі від відомих українських та світових письменників.
 
Серед книжкових новинок є література, яка неодмінно буде цікаво і корисною для дітей під час літніх канікул. 
Зокрема, у серії "Сучасна дитяча проза" пропонується ознайомитися з новою гранню творчості відомих письменників, які мають стійкий імідж у світі дитячої літератури. 
     Для дітей старшого шкільного віку та юнацтва будуть цікавими книги канадської письменниці Люсі-Мод Монтгомері, які вже понад століття користуються величезним успіхом у всьому світі. Щороку вони видаються мільйонними накладами у США, Канаді, Австрії та країнах Європи. За ними знято популярні кінофільми. 
   А серія книжок «Веселка» познайомить наймолодшого читача із героями нових пригодницьких історій, подарує безліч цікавих казок, загадок та творів кращих українських авторів.
 
Також, ми впевнені, що нікого не залишать байдужими новенькі захоплюючі, смішні та повчальні історії одного з найулюбленіших письменників малечі – Всеволода Нестайка.
Стільки цікавих новинок, що й не розповісти. Тож, краще відвідайте нашу книгозбірню і самостійно оберіть собі книгу до смаку! Відпочиваєте, читайте та навчаєтесь новому одночасно!