вівторок, березня 14, 2017

ІІ-ий етап конкурсу "Найкращий читач року - 2017"

     14 березня, в читальному залі  Ковельської районної бібліотеки для дітей відбувся ІІ-й етап конкурсу на звання найкращого читача району 2017 року.
     До бібліотеки прибуло 18 найкращих читачів з бібліотек-філій Ковельщини
  Вони представили свої улюблені художні твори у формі креативних  презентацій, цікавих читацьких відгуків та порекомендували прочитати їх своїм одноліткам
Серед всіх учасників, спобувала свої сили й переможниця конкурсу найкращого читача нашої бібліотеки Матвіюк Наталія
Вона презентувала книгу Роальд Дал «Чарлі і шоколадна фабрика» досить успішно.
У читацькому щоденнику учениця поетично представила себе, розповіла про улюблені захоплення, бібліотеку, найцікавіші прочитані книги, про твір та його автора, який самостійно обрала на конкурсу, оформивши все яскравими малюнками, ілюстраціями тощо. 
  А ще, у дівчинки був найсмачніший солодкий виріб і за сюжетом твору мрія головного героя Чарлі, - шоколадний пиріг, яким згодом всі пригощалися.
  На жаль, Наталка не отримала перемоги, зате гідно виступила, отримала безцінний досвід, всебічний розвиток і збагатила себе новими знаннями
Тож, за підсумками журі у даному конкурсі перемогу здобули: Литвин Софія, учениця 7 кл.з бібліотеки-філії с. Дубове та Середа Анастасія, учениця 6 кл. цієї ж книгозбірні. А допомогли їм вибороти звання кращих читачів книги: І.Верчук «Польові нариси «Скелі», М. Павленко «Русалонька  із 7-в проти русалоньки  з Білокрилівського  лісу».
Бажаємо юним дівчатам подальших успіхів в обласному конкурсі.