пʼятницю, вересня 02, 2011

Рушаймо у Країну знань!

1 вересня,початок навчального року в Україні,відзначається як  День знань. Це справжнє всенародне свято мудрості,доброти і людяності,адже,щедра  осіння пора відкриває усім школярам та студентам двері в Країну знань.
Навчатись – важливо,адже, освічені люди є головним багатством своєї країни,перспективою її могутності і процвітання.
Усім,хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати нові знання,бажаємо досягти високих результатів,провести цей час цікаво та плідно,зустріти надійних друзів,отримати насолоду та користь від отриманих знань.Нехай, Ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у подоланні труднощів дорослого життя.

Наша бібліотека прагне допомогти  Вам пройти цей нелегкий шлях до знань і тому підготувала для Вас,читачі,тематичну книжкову полицю «Знання нам стелять стежку у майбутнє».
 
   Також, у бібілотеці наявні й інші довідкові видання та новинки літератури,які  розширять знання з того чи іншого предмету. За бажанням, Ви можете скористатися безкоштовними Інтернет ресурсами нашої бібліотеки.
 Навчайтесь,щоб знати,діяти,жити! Пам’ятаймо,що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у Ваших душах урожаєм мудрості!
Цей день - гучне загальне свято,
Бо всім відомо: той багатий,
Хто більше знань за інших має
Й новими оволодіває!

Знання - надійна і мирна зброя.
Вони завжди разом з тобою.
Незримі й водночас вагомі -
Від знань не відчуваєш втоми,
Бо є народна мудрість, діти:
"Знань за плечима не носити"!...

…Розумні люди - міць держави!
Тож набирайтесь, діти, знань,
Щоб Україна мала славу
Країни здійснених бажань! 
                   Наталія Козленко