понеділок, лютого 21, 2011

Конкурс дитячого читання

  
15 лютого в нашій бібліотеці відбувся конкурс дитячого читання «Найкращий читач України – 2011». В цьому конкурсі взяли участь учні 6-7 класів Любитівської ЗОШ.
Вступне слово зробила Мрочковська В.П. зав. бібліотекою-філією, яка розповіла про значення книги в житті кожної людини, а також ознайомила всіх присутніх з умовами конкурсу.
Слово було надано переможниці Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2010» Шевчук Оксані. Вона поділилася спогадами, переживаннями, розповіла про довгий та нелегкий шлях до перемоги, про свою подорож до Львова на фестиваль дитячого читання «Книгоманія», а також, дала корисні поради новим учасникам і для заохочення продемонструвала свої нагороди та подарунки.
Після захоплюючої розповіді Оксани діти розповіли про свої улюблені книги та їх героїв, попередньо підготувавши свої читацькі щоденники.
Розповіді дітей були цікаві та захоплюючі, дещо невпевнені, оскільки багато учасників брали участь вперше і трохи хвилювались.
Здібності учасників оцінювало журі, до складу якого увійшли вчителі Любитівської ЗОШ. Визначаючи переможців конкурсу, журі врахувало ведення читацьких щоденників.
Під час перерви між виступами учасники ознайомились та переглянули підготовлену тематичну полицю «Сторінками улюблених книг».
Найкращими читачами бібліотеки стали: учениця 7 класу Мельник Анастасія та учениця 6класу Шайнюк Надія. Оголошуючи переможців, члени журі подякували всім учасникам за гарні знання, старанність і активну участь у підготовці і проведенні даного конкурсу.
Всі учасники конкурсу отримали подарунки, а переможці ще й дипломи. Незабаром їх чекає участь в ІІ етапі конкурсу, що відбудеться 3 березня в Ковельській центральній районній бібліотеці для дітей.
   Бажаємо успіху юним конкурсантам!