суботу, грудня 31, 2011

З Новим 2012 роком!


Шановні  користувачі та відвідувачі нашого блогу!
Щиросердечно вітаємо Вас з Новим 2012  роком та святами,які у пахощах вічнозеленої красуні  ялинки та сяйві прикрас об’єднали найкращі сподівання і мрії з традицією підбивати підсумки й аналізувати перспективи.Чимало було вже зроблено за минулий рік і ще так багато нових ідей та планів,які б хотілося втілити у життя з допомогою Вас,дорогі наші користувачі.Адже наша бібліотека, працює для Вашого духовного та культурного розвитку,а безкоштовний Інтернет нашої бібліотеки слугуватиме Вам для швидкого та зручного пошуку потрібної інформації, розширить коло ваших друзів  та заповнить ваше дозвілля.
Тож, бажаємо Вам міцного здоров’я, втілення задумів та мрій, творчих перемог, наукових осяянь, гідних друзів, надійних колег.Не зупиняйтесь на досягнутому, оволодійте всім багатством знань людства! Нехай Господь благословить Ваші щирі наміри! Думкою,словом,вчинками і власним прикладом робіть цей світ кращим, добрішим, оновлюйте вірою, сповнюйте новою надією і самовідданою любов’ю.
 Відтак, ми докладатимемо ще більше зусиль,щоб Ви були задоволені нашою роботою і якнайчастіше заходили до бібліотеки, адже, попереду ще чимало цікавих та захоплюючих масових заходів,конкурсів,тематичних вечорів,свят, книжкових новинок та Ваших улюблених нових номерів періодичних видань. Дякуємо усім тим,хто хоч якось допомагав у нашій  роботі, надіємося на тісну співпрацю з Вами у майбутньому!
З Новим роком, добрі люди!
Сподіваюсь з вами буде
Запашна, смачна хлібина,
Щастям, сповнена година,
Сіль жадана на столі,
Лад і спокій на землі!
і нехай у Вас не буде
Горя, смутку і біди.
Ну, а поруч щоб завжди
Крокувала доброта.
Найдорожча і свята.
Хай любов заходить в дім,
Хай добро панує в нім.
Хай в родинах спокій буде,
Хай щастить Вам скрізь і всюди!