неділю, серпня 11, 2019

Благодійний концерт "З Богом в серці – з любов'ю до землі".

Погожого серпневого дня, 10 серпня о 15.00 год.  в Будинку культури села Любитів відбувся благодійний концерт "З Богом в серці – з любов'ю до землі", який мав на меті зібрати кошти на будівництво нового українського храму парафії Покрови Пресвятої Богородиці.
Розпочалося дійство із вітального слова настоятеля вищезгаданого храму отця Івана, який звернувся із мудрою промою, віршем власного авторства та подякою до всіх присутніх, які прийшли підтримати мету заходу і насолодитися духовним співом.
Головними гостями й учасниками дійства став співочий родинний колектив «Джерело» з села Чаруків, Луцького району, а також, його музичний керівник, лауреат міжнародних, всеукраїнських конкурсів, обласних і районних акордеоністів Софія Заліпа.
У виконанні цих надзвичайно талановитих артистів прозвучали такі душевні українські пісні як: «Твоя любов», «Мамина криниця», «Волинська в'язанка», «Квітка душа», «Місяць на небі» та багато інших.
 Також прозвучало кілька чаруючих композицій гри на акордеоні«Червона рута», «Danstango» 
Доречним доповненням заходу стала тематична презентація, що з допомогою світлин демонструвала глядачам докладені зусилля парафіян, храмову історію: від початку освячення місця під будівництво, освячення новозбудованої каплиці й до сьогодні. Про все це вдало розповів і прокоментував отець Іван.
Насамкінець, в спільному виконанні учасників дійства та глядачів пролунала символічна пісня "Многії літа".
Протягом всього концерту із залу лунали численні гучні оплески, що свідчили про гарний, святково-піднесений настрій присутніх глядачів та їх вдячності артистам за позитивні й радісні емоції.





Важливо згадати й подякувати мешканці села Колодяжне Олені Філіпчук, яка з допомогою продажі своїх яскравих ляльок-мотанок значно поповнила нашу благодійну скарбничку.


Тож і ми, сердечно дякуємо всім учасникам, організаторам і тим, хто просто прийшов, щоб долучитись до доброї, благодійної і конче необхідної діяльності нашої парафіяльної громади. Нехай милостивий Бог відновить усім затрачені сили і допоможе у здійсненні мрії  будівництва нового українського храму в нашому рідному селі Любитів!