середу, жовтня 11, 2017

Голова РДА Віктор Козак здійснив виїзний особистий прийом громадян в с. Любитів

      11 жовтня 2017 року голова райдержадміністрації Віктор Козак провів виїзний особистий прийом громадян на території Любитівської сільської ради. З проблемами соціального характеру до Віктора Теодосійовича звернулися жителі села Любитів та Ворона
Під час прийому жителі населених пунктів піднімали низку важливих питань життєдіяльності територіальної громади, зокрема: призначення пільг та приватизації земельної ділянки, надання субсидій та нарахування пенсій, необхідності будівництва  дитячого садочка в селі Любитів, функціонування аптечного кіоску на території сільської ради, магазину в селі Ворона, надання матеріальної допомоги соціально незахищеним та інші.
Щодо будівництва дитячого садочка по вул. Л.Українка, 30а, голова райдержадміністрації Віктор Козак відмітив, що цей інвестиційний проект поданий як пропозиція для фінансування за рахунок Державного фонду регіонального розвитку на 2018 рік, загальною вартістю 14428,722 тис. грн.
Керівник виконавчої влади району обговорив можливі шляхи вирішення болючих питань з представниками територіальної громади, на кожне звернення заведена контрольна картка особистого прийому, в окремих випадках заявникам були надані роз’яснення щодо порядку їх розв’язання у відповідності з чинним законодавством. 
Джерело інформації: http://koveladm.gov.ua/news/id-10866/