неділю, січня 12, 2020

Бібліотечна "зимова майстерня". Креативимо...

Протягом зими та новорічно-різдвяного періоду, коли навіть у повітрі витає аромат свята, ми разом зі своїми юними відвідувачами бібліотеки фантазували, творили й креативили.

Тож, зараз в книгозбірні можна побачити ряд незвичайних книжкових виставок-інсталяцій під тематичною назвою «Хай рік новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові…».
Дані виставки містять безліч цікавої та корисної інформації про свята та нікого не залишають байдужими. Наприклад, на виставці тематичних книг, дітей привітно запрошує до читання новостворений малий Книговичок, а справжньою окрасою читального залу став великий Книговичок, що привертає увагу відвідувачів і з яким залюбки фотографуються охочі.
Щиро дякуємо юним красуням Кушнірук Катерини та Власюк Анастасії, які допомогли створити цих веселих книговичків
 І безумовно, для молоді та дорослих читачів створювались виставки-презентації з новими книжковими надходженнями "Новинки ти читай до смаку обирай".
 
Ну і які ж новорічні свята без головного символу – зеленої красуні ялинки, яку прикрашали користувачі саморобними та подарованими іграшками.
Та не лише традиційна, а й розумна, книжкова ялинка з'явилася у нас, познайомившись з якою, читач може знайти відповіді на безліч запитань.
Також, діти брали активну участь в бібліотечній «зимовій майстерні»: вели пошук в мережі Інтернет різноманітних витинанок, вирізали їх із паперу та прикрашали вікна книгозбірні й власних домівок, створювали святкову атрибутику
Юнацтво та школярі в період зимових канікул знаходили й для себе заняття: хтось обирав читання захопливих книжкових історій, а хтось спілкувався з друзями в соціальних мережах чи відвідував інші улюблені сайти для дозвілля.
Та не лише всередині наша книгозбірня має такий святковий вигляд, а й ззовні їй чудовий й казковий вигляд додають різнокольорові гірлянди, що красуються на живих ялинках поблизу. Про цей сяючий вечірній настрій для місцевих жителів потурбувались працівники сільської ради та благодійники.
Тепер всю цю красу можна побачити на яскравих світлинах, або ж, безпосередньо завітавши до нашої книгозбірні.
Тож, з нетерпінням чекаємо на кожного відвідувача.