понеділок, вересня 01, 2014

Підсумки конкорсу "Збери ромашку!"

      Щорічно наша бібліотека, з метою організації дозвілля влітку, а також стимулювання читання у дітей, розширення їх читацького світогляду та розвитку літературно- творчих здібностей, розробляє і реалізовує програму літніх читань для юних любителів книги.
     Літні канікули залишилися позаду і настав час підбити підсумки. Одним серед неординарних та цікавих заходів, які ми запропонували своїм читачам, став конкурс «Збери ромашку».  
За умовами конкурсу протягом літа всі учасники повинні були прочитати якнайбільше книг, а отже, назбирати найбільшу кількість пелюсток для своєї ромашки. 
Тож, 1 вересня, настав час підбити підсумки даного конкурсу і оголосити переможця, тобто найактивнішого читача літа. Після підрахунку пелюсток, серед 15 учасників конкурсу було визначено переможця, якою стала Матвіюк Н.В. Її ромашка налічувала аж 83 пелюстки. За таку любов до читання, учасницю було нагороджено подарунком. Та, зрештою, і всі інші читачі не залишились без заохочувальних призів.
 Також, на заході діти охоче ділилися враженнями від прочитаного влітку, демонстрували свої знання приказок та прислів’їв про книгу, відповіли на запитання літературної вікторини.
Тоді ж, до Дня знань, було підготовлено й викладку кращих науково-пізнавальних книг для навчання.
      Попереду – довгий і напружений навчальний рік, упродовж якого дітям неодмінно допомагатиме мудрість прочитаної влітку літератури та інформація взята в бібліотеці.