неділю, серпня 30, 2015

Туя – хвойна королева мого саду


Однією із невибагливих і ефектних рослин для ландшафтного дизайну вважається туя. Це вічнозелений багаторічний чагарник з родини кипарисових, деревина якого, багата цінними хімічними речовинами, оліями та маслами.  
    Туя не вимагає великих трудовитрат й все частіше користується популярністю у садівників. І саме тому, одна із тем зустрічей нашого клубу «Квітникар» була присвячена цій рослині.
Спочатку присутніх членів клубу ознайомили із загальними відомостями по вирощуванню та догляду за найвідомішими різновидами туї й разом з тим, наочно продемонстрували підготовлені зразки тематичних фотографій взятих із списку рекомендаційних сайтів.
Далі наші квітникарі самостійно обговорювали найголовніші питання по даній темі й не рідко звертались за потрібною інформацією до мережі Інтернет.
Відомо, що туї чудово підходять для зведення живої зеленої огорожі та озеленення ділянки і це добре видно на фотознімках подвір’я нашої садівниці Мельничук В. І.
Тож всім, хто збирається вирощувати ці чудові рослини і хоче оволодіти необхідними знаннями, рекомендуємо звернутись за інформацією до нашої бібліотеки!