неділю, листопада 19, 2017

Хвала Вашим рукам, працівники землі!


Ще з давніх часів Україна славиться щедрістю родючих земель і людьми, які щоденно і невтомно трудяться на полях, городах та у своїх господах. Така праця селян, незважаючи на численні труднощі, була і залишається запорукою розвитку та процвітання нашої держави. 
Тож, шануючи і підтримуючи всіх трударів та аграріїв країни, було вирішено щороку, у третю неділю листопада, відзначати День працівників сільського господарства України.
Так, Любитів багатий на знатних господарів, фермерів та аграріїв. Тож, з нагоди свята, у Любитівському Будинку культури відбувся концерт приурочений усім працівникам сільського господарства.
Розпочала урочисту програму, ведуча Кущик Катерина, яка привітала всіх присутніх у залі, адже, кожен хороший сільський господар, безперечно, є винуватцем цього святкового дійства. На їх честь пролунало кілька музичних дарунків у виконанні: Гетьман Зоряни, вокального тріо: Поліщука Сергія, Поліщук Людмили та Симонович Ірини.
Далі, до односельчан із вітальним словом звернувся селищний голова Павлов В. І., який розповів ще й про спільні здобутки та досягнення місцевих аграріїв.
Також, музичні дарунки присутнім слухачам підготували й інші аматори сцени, а саме: Ковалюк Віктор, Лазарчук Вікторія та Маріанна, Мілянчук Олена, Матвіюк Ельвіра, Матвіюк Наталія, Ксьондзик Софія. Усі музичні композиції допомагав озвучити Гетьман Олег.
Веселий настрій подарували глядачам тематично-жартівливі пісні «Ой під вишнею», «Кабанчик», гуморески, тощо.
Чаруючу ноту спокою та мрійливого настрою додала мелодійна гра Тарасюк Ольги на синтезаторі.
А закінчився захід, авторською піснею про рідне село Любитів, яку виконали: автор слів – Тарасюк Ігор, автор музики Поліщук Сергій, а підспівувала їм, ще зовсім юна дівчинка Лазарчук Маріанна.
За прекрасні емоції отримані цього вечора, глядачі віддячили всіх організаторів та учасників, гучними щирими оплесками.
Також, цього ж дня, у бібліотеці увагу відвідувачів привертала тематична виставка літератури під назвою «Хвала Вашим рукам, працівники землі».
Приєднуємось, до усіх привітань та побажань працівникам сільського господарства, бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра, наснаги. Нехай оминає кожного трударя усяка негода, хай кожна нива щедро колоситься, втілюються в життя плани та задуми, а трудові успіхи тільки примножуються.
Хай господарство тільки багатіє, 
І кожний так працює, як уміє, 
Щоб ви були щасливі і багаті, 
І сміх, і радість в кожній вашій хаті!