четвер, грудня 24, 2015

Участь у вебінарі "Децентралізація: волинський аспект. Питання охорони здоров’я"

      23 грудня 2015 р. об 11.00 год. у тренінг-центрі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки відбувся вебінар на тему «Децентралізація: волинський аспект. Питання охорони здоров’я», організований Офісом реформ на Волині.
Серед учасників зустрічі в РТЦ були: експерти Офісу реформ, журналісти, бібліотекарі, а також, заступник начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Іван Грицюк.
Спочатку Грицюк І. розповідав всім слухачам про стан медичної галузі за останні роки. Зокрема, він наголосив на необхідності внесення нових змін та реформ заради покращення умов праці медиків. Відповідно, це позитивно відобразиться й на лікуванні та обслуговуванні хворих людей.  
 До участі в обговоренні мали можливість долучитися й громадяни області за посередництва бібліотек-учасників програми ”Бібліоміст”.
За допомогою відео-конференції відвідувачі нашої бібліотеки, зокрема, працівники Любитівської амбулаторії та місцевої сільської ради, почули важливі та хвилюючі для себе питання в даній галузі. Це наштовхнуло присутніх слухачів на роздуми та діалог між собою, а також, надасть їм змогу далі поширювати почуту важливу інформацію до великої громади.