середу, грудня 11, 2013

English 1 2 3


Відомо, що у всьому світі багато людей на всіх континентах знають англійську мову, хоча вона, не для всіх є рідною. Адже, англійська це мова, яку найчастіше обирають для вивчення як іноземної. Це робить її головним засобом спілкування майже для всіх мешканців земної кулі.
Відтепер, наша бібліотека дає змогу всім користувачам, яким необхідна англійська мова у здобутті якісної освіти, для роботи чи її пошуку, або ж, скажімо, для вільного спілкування під час відпустки за кордоном, скористатися безкоштовним доступом до електронного курсу англійської мови "English123 в бібліотеці".  
Курс створений фірмою Funmedia, яка разом з Фондом розвитку інформаційного суспільства, представила в Польщі програму "FunEnglish в бібліотеці", і призначений для тих, хто тільки починає вивчати англійську мову або має початковий рівень.
Курс English123.com.ua розроблений таким чином, щоб його учасник навчився думати англійською мовою. Він складається з чотирьох рівнів і розділених на 22 уроки. Перший і другий рівень призначений для початківців, третій і четвертий – для середнього рівня. 
 Також, він містить більше тисячі інтерактивних вправ, таких як діалоги, ігри та фото-уроки, що складає 400 годин навчання! Система перевіряє правильність їх виконання і дозволяє відстежувати успішність в навчанні. В учасника курсу є також можливість самостійно перевірити власну вимову слів – достатньо мати мікрофон і навушники. Виконуючи їх, Ви вивчите граматику, розширите словниковий запас, навчитеся розуміти на слух, писати і навіть правильно вимовляти.
Головна особливість курсу полягає у тому, що  процес навчання є більш привабливим завдяки елементам розваги. Учасник навчається в якомога природніший спосіб і швидко переконається, що навчання може бути різноманітним і цікавим.
Тривалість навчання становить один рік за умови, що учасник буде навчатися в бібліотеці двічі на тиждень. Такий ритм є найбільш ефективним і приносить найкращі результати.
В разі правильного виконання більше 80% завдань одного рівня, учасник отримує сертифікат про досягнення даного рівня володіння мовою відповідно до вимог Ради Європи.
Нещодавно наша бібліотека зібрала на перше заняття групу зацікавлених у курсі учнів Любитівської ЗОШ. Реєстрація запису усіх охочих, пройшла швидко та просто. У свою чергу, діти  з неабиякою цікавістю слухали про основні умови та правила навчання. А найактивніші учасники групи настільки зацікавилися даним процесом, що пройшли по декілька рівнів завдань і набрали перші відсотки. На далі, кожен буде вчитися самостійно та систематично.
   Курс English123.com.ua може бути цікавим для всіх – як для підлітків та студентів, так і для літніх людей. Для всіх хто, незалежно від віку, освіти, місця проживання, професії хоче говорити англійською! Тож, поспішайте вчасно записатись і здобути такі необхідні знання, які неодмінно стануть Вам у пригоді!!!