вівторок, червня 30, 2015

Чат-чат-чат!

Під час літніх канікул, відвідувачі нашої бібліотеки, переважно учні школи, активно користуються Інтернет послугами, які ми із радістю їм надаємо.
   Значне місце для користувачів посідає Інтернет спілкування у різних соціальних мережах: Facebook, Connect, Vkontakte, Folk та інших популярних чатах.
Тож, щоб таке спілкування та нові знайомства були не лише приємними, але й безпечними, ми вирішили провести веселе ігрове заняття під назвою «Чат-чат-чат!», вже вкотре нагадуючи дітям про основні правила поведінки у всесвітній павутині.
      Для кращого запам’ятовування інформації, учні по черзі читали підготовлений бібліотекарем матеріал, після чого їх однолітки розповідали про щойно почуте, робили правильні висновки, аналізували ситуації та свої дії, що можуть скластися у майбутньому. 
      По закінченні заходу, усім користувачам було запропоновано переглянути рекомендаційний список корисних та цікавих сайтів "Це цік@во", який може задовольнити будь-який смак і розрахований як для початківців, так й для досвідчених Інтернет мандрівників.