неділю, серпня 07, 2016

Літнє сонце на книжковій сторінці


Залишається ще трішечки серпневих днів літа, яке зовсім не хоче зупинятися у часі. Літо, на яке всі так довго чекають, – дуже швидко й непомітно проходить. І завжди ми прагнемо встигнути насолодитись цією прекрасною порою, щоб не пропустити найяскравіших моментів. Та все ж, часто буває так, коли немає можливості відірватися від буденності, тоді слід звернутися до книги. Адже, читаючи Ви потрапляєте в інший світ, мандруєте, переживаєте або смієтеся разом із головними героями обраних романів, детективів, комедій тощо.
 «Проводимо літо з новою книгою»
(для дорослих читачів)
Турбуючись про дозвілля наших відвідувачів у бібліотеці було підготовлено виставки нових надходжень літератури «Проводимо літо з новою книгою»  та «Літо на книжкових островах». Ці книги розраховані на будь-який вік та вподобання читачів. 
 «Літо на книжкових островах»
( для юних читачів)
Тож, наша всім порада: якнайшвидше завітайте до нашої книгозбірні, оберіть собі книгу для душевного відпочинку, зручніше вмостіться десь у тихому і прохолодному куточку і дозвольте собі, хоча б на кілька годин, поринути в інший непізнаний вимір.