неділю, грудня 25, 2016

Новорічний ранок для любитівських малят


25 грудня о 10. 00 год. ранку в Любитівському Будинку культури відбувся новорічний ранок для наймолодших мешканців нашого села.
А розпочалося святкове дійство із новорічних віншувань ведучої Поліщук Катерини. Також, поспішили привітати малечу та їхніх близьких зимові персонажі: Снігуронька та її помічниці – Сніжинки. Їх роль чудово виконали: Матвіюк Наталя, Гетьман Зоряна, Лазарчук Маріанна.

Згодом, всі помітили, що на святі відсутній хтось дуже важливий, один із найбажаніших гостей. Так, не важко здогадатись, що це – дід Мороз, якого відразу почали кликати глядачі. І сталося те, чого так всі чекали, прибув наш добрий чарівник й одразу ж, за його вказівкою, засяяла яскрава ялинка.
     Ну, а далі весела феєрія свята одразу захопила малечу, адже, для них  розпочалася цікава програма, в якій найактивніші не лише спостерігали, але й сміливо брали участь.


Різноманітні конкурси та веселі ігри, лише зрідка переривались на музичний відступ, який відбувався у дружньому хороводі разом із мультяшними вовчиками та лисичками, фантастичними спайдерменами і тролями, казковими феями й чаклунками.

А на останок, за традицією, дід Мороз слухав чемних діток, які йому підготували тематичні віршики, й відповідно за це, нагороджував кожного подаруночками. Звісно, не обійшлося цього дня й без фотографування на добру згадку.

Ми також приєднуємось до всіх побажань висловлених на цьому святі і хочемо, щоб всі чудові спогади та найяскравіші емоції запам'яталися нашим діткам на весь Новий 2017 рік.