неділю, березня 25, 2012

В гостях у квітникаря:кімнатні рослини.


"Квіток, квіток,
як можна більше квітів…»
Леся Українка
   Час спливає так непомітно і все змінюється й минає разом з ним...І знову квітуча весна приходить за лютою зимою... І знову ми вирішили завітати до наших дбайливих квітникарів у гості, щоб переконатись у тому,чи добре вони засвоїли наші поради по догляду за кімнатними рослинами.
  Адже,у березні для кімнатних рослин настає справжня весна. Сонячного світла вже достатньо, у світлолюбних рослин після обрізання слабеньких зимових пагонів починається відновлення і бурхливий ріст. Для формування нових гілочок рослини мають потребу у великій кількості води, тому в березні проводяться пересадки, поновлюється підживлення, посилюються поливання.
  Отже, бачимо - результати говорять самі за себе і наші зусилля та поради були взяті до уваги багатьма нашими квітникарями,які вже зробили свій дім чарівним та затишним.



   Адже, дім – це місце, де людина відпочиває після виснажливого робочого дня, відновлює свої сили та набирається натхнення на новий день. Та, щоб ви дійсно в ньому могли відпочити, він повинен бути не тільки красивим, але й комфортним. Чого у вашому домі повинно бути багато, так це зелених насаджень. Квіти – це не тільки прикраса будинку, кімнати або балкона, а ще й спосіб розслабитися після важкого робочого дня. Відомо, що зелений колір діє заспокійливо на нервову систему, а це позитивно впливає на настрій і працездатність. Життя в гармонії із природою дозволить Вам відкрити в собі приховані таланти, нові та невідомі Вам риси свого характеру.
    Ще однією перевагою кімнатних рослин є декорування інтер'єру живими квітами, яке зараз популярно як ніколи. Вивчивши особливості кожної кімнатної квітки та правильно підібравши кімнатні рослини для своєї квартири, Ви можете забезпечити собі цілий рік розкішний квітучий сад, не виходячи з дому! Простір для вашої творчості та фантазії – безмежний. У ваших силах зробити своє життя і життя вашої сім'ї більш красивим та гармонійним з допомогою кімнатних квітів!
   Щиро радимо всім любителям рослин завітати до нашої бібліотеки, де Ви можете скористатися порадами нашого клубу, стати його членом, або ж просто, знайти потрібну інформацію в Інтернеті.