неділю, березня 08, 2020

Весна і жінка дуже схожі...

 
Жіноче свято і весна
Несуть з собою дні погожі.
По всій Землі, для всіх людей –
Весна і жінка дуже схожі.
Заледве повіяло весняним теплом, як березень подарував нам Міжнародний  жіночий день – свято ніжності, любові і краси.
Погожого недільного дня, 8 березня, в Любитівському Будинку культури урочисто відзначили весняне свято приурочене найпрекраснішій половині людства – жінці.

    Першими вітали присутніх жінок у залі ведучі заходу: Шайнюк Вадим та Мельничук Олександр
Далі порадувати наших глядачів численними музичними дарунками прибув молодіжний колектив «Колорит» Ковельського районного будинку культури. У його виконанні майстерно прозвучали пісні: «Вітальна», «Батьки мої», «В’язанка українських пісень», «Я бажаю», «Перше побачення» у виконанні жіночого складу гурту«Гуляв я три роки» у виконанні дуету та «Доле моя» у виконанні тріо зі складу цього ж колективу.
 
Музині номери прозвучали й від учасників художньої самодіяльності БК с. Любитів: «8 березня», «Перше поуття», «Мамо», «Весною яблуні зацвітуть»
Виконавцями цих пісень стали чарівні дівчата: Домаль Каміла, Гетьман Зоряна, Матвіюк Наталія, Морозюк Марія та Ірина, Черних Юлія та директор місцевого БК Симонович Ірина.
Додаткову порцію настрою присутні отримали від жартівливих фантазій і порівнянь юнаків про жінок та жіночий автомобіль. Не менш веселою була й тематична сценка «Найкращі подруги».
Запальними видались танці у виконанні молодшої групи Будинку культури «А моя любов живе для тебе», а також ритмічний танець старшої групи із стильною й сучасною хореографією.
 На завершення святкового дійства, учасники концерту дарували присутнім найріднішим жінкам весняні гілочки з "котиками", які безсумнівно стали приємною несподіванкою.
Тож, як бачимо, концертна програма видалась насиченою, різноманітною та цікавою, й кращою нагородою для її учасників стали вдячні, гучні оплески глядачів залу.
А ось у Любитівській сільській бібліотеці, напередодні свята, був проведений майстер-клас з виготовлення вітальних листівок "Своїми руками листівка для мами"

На захід прийшло чимало діток, які виявили бажання власноруч створити подарунок для найдорожчої мами та бабусі, люблячої сестрички чи найблищої подружки.
 
Діти працювали старанно та натхненно, використовуючи різні техніки й підручні матеріали: кольоровий папір, картон, ножиці, клей, бісер, намистинки та інше
Проявивши дитячу фантазію та уяву, а головне, вклавши у свою роботу любов і частинку душі, в юних майстрів вийшли оригінальні, яскраві листівки. Ми певні, що такі дарунки-несподіванки для їх рідних будуть не лише пам'ятними, але й особливо цінними.
Також, до свята в нашій книгозбірні було підготовлено виставку літератури для дітей «Юна красуня – дівчина-весна», що включила в себе тематичні вірші, твори та оповідання.
А увагу дорослих відвідувачів бібліотеки, привернула книжкова виставка «Весна і жінка – вічні два крила», що вмістила кращі історії про сильних, відомих жінок та сучасні нові романи для жінок, які на сьогоднішній день користуються великою популярністю у наших читачів.
Ми, бібліотекарі, також приєднуємось до найкращих вітань, що линуть цього дня на адресу всіх жінок. А від нас добавимо: бажаємо мати безліч позитивних емоцій, гарного настрою щодня, щасливих посмішок, сяючих очей, міцного здоров'я, успіхів, достатку, миру, легкості та рішучості. Будьте схожі на весну, яка щороку приносить надію, оновлення, красу і нехай все у житті вдається!