неділю, березня 29, 2020

Без добрих книг душа черствіє


Дорогі друзі! Під час карантину в Україні важливо дослухатись до всіх порад та рекомендацій лікарів, слухати новини, адже, як кажуть: «Проінформований – значить озброєний». Але ні в якому разі не потрібно піддаватись паніці, не сприймати все близько до серця, ретельно перевіряйте достовірність фактів побачених, почутих на телебаченні чи прочитаних в Інтернеті!
Наша порада: запасіться терпінням, у вільний час візьміть кілька цікавих, добрих, позитивних книг для себе та дітей і читайте для власного задоволення чи саморозвитку.
Для прикладу, наша бібліотека створила рекомендаційні виставки різножанрової літератури для дітей та дорослих.
    Наведену нижче добірку добрих книжок, наповнених гумором та позитивом, можна легко знайти і прочитати в онлайн режимі на сайтах, які ми Вам наводимо в цьому списку посилань:

·       Національна бібліотека України для дітей
·       Дитячі книги з малюнками українською
·        Дитяча публічна онлайн-бібліотека “Читанка”
·        Казки для дітей українською мовою
·       Книги Світлани Талан  читати онлайн
·        Чтиво – вільна онлайн-бібліотека україномовної літератури.
·        Відкрита книга
·        Електронні книги українською мовою
·        Електронні бібліотеки України
Виставка для дітей «Зерно добра й любові – книги» включає такі книги: «Дарувати добро», «Дітям про все на світі», «Добра наука», «Добре зернятко – гарні сходи»,  «Лісові друзі», «Мудра дівчина», «Чарівне слово», «Школа ввічливості», «Що? Де? Як?», Бугай Н. «Сім веселих кольорів», Гуменюк Н. «Веселка для веселика», Гуріна В. «Абетка ввічливості», Демченко О. Ю. «Давай дружити», Есаулов О. «Антивірус», Кириченко В. «Веселі історії», Лущевська О. «Друзі за листуванням», Потаніна І. «Ну чисто янгол!», Пухнач В. «Вогник добра».
Виставка для дорослих «Без добрих книг душа черствіє» включає наступні книги«Вустами янголів», «Лечим простуду, ОРЗ, бронхит, воспаление легких лекарственними травами», «Теплі історії про дива, коханих і рідних», Антощак М. «Воістину люблю», Гаррис Д. «Шоколад», Головій О. «Любові дивне задзеркалля», Ігнатова Н. «Миттєвості буття», Кимличенко І. «Сьогодні сонячно», Конвіцький Т. «Хроніка любовних подій», Корній Д. «Поруч з тобою», Куява Ж. «Дерево, що росте в мені», Спаркс Н. «Найкраще в мені», Талан С. «Букет улюблених квітів», Талан С. «Надеюсь и люблю».
Деяких книг, яких немає на фото, читаються нашими відвідувачами і користуються чималим попитом, а саме: «Добрі казки», Нікітенко В. «210 добрих справ», Гунель Л. «День, що навчив мене жити», Ремарк Е.М. «Три товариші», Бакулін О. «Все буде добре».

Приємного читання!!! Здоров'я всім міцного!!!