пʼятницю, квітня 22, 2011

Книжечка новенька – дітям до серденька.Перегляд нової дитячої літератури.

   Книга завжди поруч з нами. Упродовж усього життя ми звертаємось  до книжки. Батьки читали нам казки,вірші,оповідання,коли ми ще й говорити не вміли. Згадаймо свої перші улюблені книжечки,які роздивлялися,щось згадуючи,уявляючи,фантазуючи.
З дитячих років книжка допомагала нам пізнавати себе і зрозуміти світ,що нас оточує. Казки,веселі та сумні вірші,оповідання про сміливих людей,які боролися за щастя народу,про таємниці природи,про те,як живуть люди в далеких і близьких краях…Про все розповідає нам книжка. Недарма часто трапляється так,що вчасно прочитаний твір підказує людині вибір життєвого шляху,професії.
  Важливо,щоб наші наймолодші читачі обирали саме ті книги,які допоможуть  їм з користю пізнавати цей світ,шукати відповіді на їх численні запитання.
  Саме із такою метою у нашій бібліотеці були зібрані нові надходження дитячих книжечок на  різну тематику та відповідно, підготовлено тематичну полицю під  назвою «Книжечка новенька – дітям до серденька».Адже, нова книжечка – це  подвійна радість для наймолодших читачів,які  з цікавістю читатимуть їх.
       

Тож, просимо дітей та їхніх батьків завітати до нашої бібліотеки. Приємного Вам перегляду,цікавих та нових вражень!




Немає коментарів:

Дописати коментар