понеділок, грудня 16, 2013

Ой ти, зимонько-зима, веселішої нема


   Скільки свят несе нам зимонька-зима! День Святого Миколая, початок зимових канікул, Новий рік, Різдво, Старий Новий рік, усіх їх, мабуть, і не перелічити.
  Напередодні таких чудових свят дорослі і діти вірять у здійснення мрій, чекають на диво. І для здійснення цих сподівань, необхідно заздалегідь долучитись до приємних святкових підготувань: приготування святкових страв, купівля подарунків, прикрашання оселі, тощо. Та ніщо так не піднімає настрій, як справа, до якої ти приклав не тільки свою руку, а й вніс частинку своєї душі.
Тож, бібліотека радо зустріла всіх охочих, взяти участь у конкурсі "Ой ти, зимонько-зима, веселішої нема" з виготовлення новорічних прикрас.  
Мета даного заходу полягала у сприянні розвитку творчих здібностей школярів, виявлення в них навичок у роботі по святковому оформленні новорічної ялинки та читального залу.
  Використавши мережу Інтернет, книги та різноманітні матеріали, працівники бібліотеки допомагали дітям вивчати різні техніки виготовлення цікавих та оригінальних виробів з паперу, пластиліну, стрічок, бісеру, намистинок, лампочок, солоного тіста, шишок, гілочок дерев, тощо.
 





Не менш цікавим було заняттям з виготовлення вигадливих ялинок з ниток та інших підручних матеріалів, які стали доповненням виставки-фантазії "На ялинку-веселинку дітвору скликаємо".
  

  Також, працівники бібліотеки навчали юних користувачів робити чудові паперові сніжинки, гірлянди та прикраси для вікон з паперу, в техніці витинанка. 
   Такі свого роду майстер-класи неабияк зацікавили дітей, сприяли підвищенню їх різнобічному розвитку та підвищили їх самооцінку. Адже, вони спробували – і у них все вийшло. 
   Всі іграшки, виготовлені старанними дитячими руками, вже красуються на вічнозеленій красуні - ялинці
  А інші вироби прикрашають вікна й усе приміщення бібліотеки, чим ще більше приваблюють відвідувачів бібліотеки, додаючи їм святковий настрій та позитивні передноворічні емоції.
Ми щиро вітаємо з наступаючими святами та запрошуємо всіх бажаючих разом з нами суттєво підготуватися, щоб ваше свято було гарним та оригінальним, а ваші подарунки, зроблені власноруч та прикрашені  затишні домівки, справили чудове враження на ваших рідних та близьких!

Немає коментарів:

Дописати коментар