понеділок, січня 11, 2016

Коляд, коляд, коляда... від Різдва до Св. Василя

Різдво одне з найбільших християнських свят, що приносить до наших осель радість та добро.
У нас, в Україні, магія різдвяних днів нерозривно пов’язана і з численними традиціями, серед яких одне з найважливіших місць займають колядки та різноманітні святкові віншування. Дотримуючись цих давніх обрядів ми маємо прекрасну нагоду поділитись душевним теплом та подарувати свою любов ближньому.
Напередодні цього величного свята ми запропонувати свою допомогу нашим відвідувачам, організувавши для них годину новорічно-різдвяних віншувань
 «І прийдуть до тебе три празнички в гості».
Головною метою заходу було прагнення розповісти про давні та нові особливості відзначення  найважливіших зимових свят та полегшити пошукову роботу у численному виборі колядок, щедрівок та посівалок, святкових привітань та побажань, рецептів традиційних страв та інше
Додатковим помічником для вибагливих користувачів став Інтернет-центр та його безмежні моживості.
Забігаючи на перед, хочеться сказати, що наші зусилля були винагороджені, адже, до нас завітали вдячні відвідувачі із святковими віншуваннями.
Також, ми підготували виставку 
"Коляд, коляд, коляда... від Різдва до 
Св. Василя" із добіркою найкращих рідвяно-тематичних книг: «Різдвяна містерія» («Christmas mystery»), «Різдвяні історії», «Святий вечір»,«Різдвяна ніч», П. Репринцев «Різдвяна казка», О. Савченко-Гнатюк «Різдво у Лісі», Б. Робінсон «Найкраща (найгірша) у світі Різдвяна вистава», В. Кириченко «Різдво. Книга, в якій сховалася душа», М. Гоголь «Ніч перед Різдвом», Ч. Діккенс «Різдвяна історія» та «Різдвяні повісті», брати Капранови «Веселих свят!» та інші. 
Цікавими та корисними ці книги будуть для читача будь-якого віку.
Тож, поспішайте обрати свою книгу для читання, і гадаємо, вона стане для Вас найкращою розвагою у довгі зимові вечори.

Немає коментарів:

Дописати коментар