суботу, жовтня 01, 2016

Всеукраїнський день бібліотек


Вже стало доброю традицією, Всеукраїнський день бібліотек в нашій країні відзначати 30 вересня. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також, про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. А справжніми зберігачами і популяризаторами цих віковічних надбань, інформаційними провідниками у світ нового і непізнаного, помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості є бібліотекарі.
Тож, в цей день, особливо приємно було отримувати вітання від наших юних відвідувачів. Яскраво-жовті повітряні кульки зі смайликами, осінні букети запашних різнобарвних квітів, усмішки та щирі побажання дітей стали найкращим дарунком-подякою до професійного свята.
Сердечно дякуємо всім своїм користувачам за теплі слова і за те, що вони є. Адже, саме Ви надихаєте нас на творчі ідеї, додаєте сили на нові звершення, піднімаєте настрій, спонукаєте любити свою роботу. 
Хочеться побажати усім користувачам бібліотеки та бібліотечним працівникам  міцного здоров’я, сили і добра, достатку в родині та миру в країні, віри у світле майбутнє і наснаги для його творення!

Немає коментарів:

Дописати коментар