вівторок, квітня 10, 2018

І знову йде Великдень по землі...

    Воскресіння Христове – величне свято, яке з нетерпінням чекає весь християнський світ. Напередодні цього свята люди ведуть тривалу підготовку: дотримуються посту, ходять до церкви, прибирають домівки, упорядковують подвір’я, готують традиційні наїдки.
У свою чергу, наша книгозбірня теж підготовилась до Великодня, підготувавши тематичну виставку-істаляцію «Великодній калейдоскоп», до створення якої долучались юні відвідувачі.
Також, активна учасниця бібліотечної майстерні Шевчук Анна добре попрацювала над створенням великоднього віночка, до якого увійшли такі природні матеріали як: віття верби, котики, крашанки, сухоцвіт й інші декоративні елементи
Такий вид віночків поки що не є властивим для більшості українців, але в багатьох країнах Європи давно є оригінальною прикрасою до свята. Його прийнято вішати на вхідні двері дому, як ознаку готовності до Великодня, а ще вважають, що він приносить щастя та радість господарям.
Тож, на другий день Пасхи, після Богослужби в храмі Святої Покрови УПЦ КП, відбулася дитяча вистава, під час якої наша майстриня Анічка із найкращими побажаннями подарувала великодній віночок отцю Івану та усім його парафіянам.
Хочеться додати, що ранішня молитва, а також гарне театралізоване дійство неабияк підняло настрій у присутніх, а також, допомогло відчути справжню радість Свята Воскресіння Христового.
Приємною несподіванкою для всіх стали Пасхальні подаруночки з Італії від пані Марії Гошко, яка завбачливо потурбувалась про діток с. Любитів та Колодяжного.
Щиро дякуємо усім, хто долучився до проведення та підготовки чудового свята. Вітаємо всіх з Воскресінням Христовим і нехай життя  кожного з нас буде сповнене світлом і радістю, щирістю і добром!


4 коментарі:

  1. тільки УПЦ КП...Дякую, за чудові статті! Благослови Бог!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Навзаєм!Дякую за чудові коментарі!!!

      Видалити
    2. Абрівіатура УПЦКП, бо написано УКЦ, тобто
      Українська Католицька Церква.

      Видалити
    3. Дякую за уважність, вже виправлено.

      Видалити