неділю, травня 10, 2020

Мати – її величність! В її обіймах – вічність…

Найважливіші слова «мама», «матір», «мати» для кожного українця символізують священну трійцю – рідну матір, матір Україну та Матір Божу.
Саме у травні, наслідуючи давню міжнародну традицію святкування, ми відзначаємо День матері – найдорощої для кожного з нас людини. Цього дня ми відчайдушно шукаємо особливі подарунки, теплі слова пошани, ласкаві небуденні звернення – ненько, матінко, матусю, хоча потрібно пам’ятати про необхідність робити все це щодня. Адже, лише наша увага, підтримка та щира любов здатна перетворити звичайні будні на щасливі дні для наших найрідніших.
З нагоди свята – Дня матері, наша бібліотека підготувала віртуальну виставку-презентацію «Мати – її величність! В її обіймах – вічність…», яка покликана ще раз нагадати про надзвичайно важливе значення мами в житті кожної людини
Тут представлено безліч дитячих та дорослих різножанрових книг присвячені темі материнства, окремих тематичних поезій та пісень, оповідань та висловів, прислів’їв та приказок, журнальних та газетних статей, яскравих ілюстрацій та світлин, святкових привітань та побажань, й інших творів відомих зарубіжних та українських письменників.
Тож, дорогі читачі та наші користувачі, пропонуємо Вашій увазі дану відео презентацію. Буде цікаво! Приємного перегляду.

Немає коментарів:

Дописати коментар