вівторок, січня 01, 2019

Із Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановні колеги та користувачі бібліотеки! Прийміть сердечні вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Нехай цей день, незалежно від погоди, подарує чудовий настрій всім, хто щиро любить цікаву книгу та читання, і вважає бібліотеку джерелом мудрості та знань. 
До нашого професійного свята, ми створили святкову, яскраву виставку-інсталяцію, окрасою якої стала композиційна картина. 
Варто зазначити, що активну участь в створенні виставки та красуні «дівчини-осені», що зображена на даній картині, взяли наші юні помічниці. Дівчатка кілька днів поспіль приходили у вільний час, щоб допомогти: малювали, вирізали, клеїли, розфарбовували, декорували… Тож, ми дуже вдячні дітям за їх старання. 
Бажаємо усім нашим вірним друзям та колегам-бібліотекарям міцного здоров’я, натхнення, дружньої підтримки, радості, миру, добра та щастя, творчого запалу і невичерпної наснаги. Хай з Вами завжди буде Віра, Надія, Любов і Мудрість!

2 коментарі:

  1. Дівчата, ви - молодці! Нехай бібліотека завжди вабить вас, як таємничий острів скарбів, де знайдете мудрість і поезію, зібрані людством впродовж віків, поживу для розуму й насолоду для душі! Удачі вам і успіхів! Зі святом!

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро і безмежно вдячні Вам!!! Коли є такі відгуки про нашу працю, то хочеться працювати ще і ще ... ☺️

    ВідповістиВидалити