неділю, березня 31, 2024

Книгу читай – світ пізнавай! Розважайся та навчайся!

Кожного року під час весняних канікул в усіх бібліотеках країни у різних форматах відбувається низка літературно-мистецьких заходів, спрямованих на популяризацію книги та читання.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання-2024 проходив під гаслом – «Наближаємо Перемогу з книгою». Адже, книга може бути потужною зброєю, захистом від невігластва, байдужості, самотності, тривожності; може надихати на добрі справи; може бути навчальною, бо всі науки можна опанувати із книгою. А ще, книга виховує людяність, повагу, милосердя, любов до ближнього, до рідного краю, рідного слова. Той, хто читає книги, обов’язково стане гідною Людиною - розумною, сердечною, освіченою.

 

«Книгу читай – світ пізнавай! Розважайся та навчайся!» під таким девізом проходив тиждень дитячого читання у нашій бібліотеці. Наші юні відвідувачі-читайлики бавились у веселі та пізнавальні ігри, під час яких знайомились з новими книгами та їх авторами, відгадували загадки та ребуси, проводили читання вголос. А ще діти залюбки проявляли свої творчі здібності малюючи ілюстрації до улюблених книг та відповідали на питання онлайн вікторини.


Немає коментарів:

Дописати коментар