понеділок, грудня 30, 2013

Новорічний ранок «Ходила лісом казочка»


    Свято Нового року – найбажаніший день для дітвори, яка з нетерпінням чекає на бажані подарунки від Діда Мороза, здійснення своїх мрій, казкових чудес. Це час, коли їхні, часом неймовірні ідеї та бажання, можуть тимчасово втілитись в реальність. Адже, на свято вони із звичайних дітлахів "перевтілюються" на чарівних принцес, відважних мушкетерів, веселих гномів, добрих ельфів, кумедних лісових звірят та інших чудернацьких персонажів.
     І не дивно, що це свято особливо чекали й наймолодші мешканці села Любитів, бо вже гарною традицією стало проведення в будинку культури Новорічного ранку для дошкільнят. Головною прикрасою святково прибраного залу, звичайно, стала зелена красуня ялинка, яка до себе постійно вабила. 
Ми зібрались тут, малята,
Новій рік відсвяткувати!
Нас ялиночка вітає –  
Вогники на ній палають!
Будемо ми грати й танцювати,
Радо рік новий стрічати!
Учасники художньої самодіяльності підготували для дітей новорічне дійство, під назвою «Ходила лісом казочка».
  Малеча з задоволенням дивилася та весело реагувала на події, що відбувалися з казковими героями на Новий рік. В свою чергу, гра розбійників, які викрали Діда Мороза і Снігуроньку та їх визволителів, була цікавою та переконливою. 
   Дуже вдало ці ролі зіграли: В’юн Наталя, Шинкарук Анна, Поліщук Сергій, Демкова Юля, Степанюк Ірина, Матвіюк Ельвіра, Варчин Інна, Матвіюк Наталія, Мілянчук Олена. 
 
Звільнивши головних героїв свята, зі щасливим та повчальним кінцем завершилася казка, але свято на цьому не закінчилось.
   Діти залюбки весело кружляли в хороводі, співали пісні, відгадували загадки та розказували вірші, за що отримали від Діда Мороза подарунки.

     Розділити радість з дітворою прийшли не лише їх батьки та рідні, а й працівники Любитівської сільської ради, які також вручили кожному малюку солодкі новорічні подарунки.
А ще, завдяки спільним зусиллям працівників будинку культури і бібліотекарів, вдалося провести низку веселих та цікавих конкурсів, ігор, вікторин, в яких активну участь брали наймолодші жителі нашого села.  
 
Свято пройшло в атмосфері піднесеного настрою та позитивних емоцій, що надовго залишаться у спогадах для всі присутніх завдяки пам'ятним та яскравим фотографіям, зроблених на добру згадку.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар