середу, січня 01, 2014

Ми творимо дива, даруєм гарний настрій...


  Вже зовсім скоро, до порогу кожного будинку прийде улюблене зимове свято Новий рік. Згідно східного гороскопу, це рік синього коня, який символізує працьовитість, наполегливість та доброту.
  Усім відома приказка – «Як зустрінеш новий рік, так його і проживеш». І це дійсно так, бо новорічне свято – це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання, враження та зміни. Та чи будуть ці зміни на краще, залежить від кожного з нас.
Всі ми віримо, що Новий рік буде до нас ласкавішим та щедрішим на нові досягнення й перемоги ніж попередній. Але віри тут замало. До поставленої мети потрібно невтомно йти, наполегливо працювати, аби примножити свої здобутки. І перший правильний крок для цього – це аналіз роботи в минулому році й складання чіткого плану дій на майбутнє.
 Адже, вступаючи до Нового року, кожному з нас варто озирнутися назад, оцінити, що доброго та приємного вже встигли зробити, які спогади беремо із собою до наступного року. Ми дивимося на те, що встигли зробити, і знову мріємо! Адже постійно рухаємось вперед намагаючись покращити попередні результати.
  Сьогодні, із впевненістю можна сказати, що рік 2013, приніс нашій бібліотеці та її користувачам, чимало приємних миттєвостей і незабутніх вражень. Про маленькі перемоги нагадують почесні грамоти, дипломи й інші нагороди районних та обласних конкурсів, в яких активно бере участь наша бібліотека-філія та її постійні читачі.
Останнім досягненням стала почесна грамота Степанюк Ірині. Вона одна із кращих читачів бібліотеки, учасниця багатьох конкурсів, виставок-презентацій та масових заходів. 
Юна школярка вже вкотре продемонструвала свою майстерність та яскраву творчу уяву, прийнявши участь в районному етапі Всеукраїнського конкурсу «Дитячі історії про найголовніше»
   Ця надзвичайно талановита дівчинка, власноруч створила оригінальну книжку-саморобку під назвою "Суперечка", за яку її гідно оцінили й нагородили.
А ось, Ксьондзик Віталій, учень 5 класу, взяв участь в обласному конкурсі «Казку складаю сам», і також був нагороджений почесною грамотою за старанність та оригінальний, захоплюючий зміст казки зі щасливим кінцем.
  Ще однією приємною новиною є те, що зовсім нещодавно, завдяки навчальному курсу English123, у нашій бібліотеці стало можливо безкоштовно та легко вивчати англійську мову. Весь курс навчання проходить у простій, але цікавій формі. Та головне, ритм навчання сформований таким чином, що приносить користувачам найбільш ефективні результати.
   А ще, протягом року було проведено безліч яскравих масових заходів, цікавих вікторин, оформлено чимало змістовних виставок, як найпопулярніших книг серед наших читачів, так й книжкових новинок на різну тематику та читацький смак. Крім того, про усі заходи, які проводяться у бібліотеці та головні події села Любитів, висвітлюємо в нашому блозі, підтверджуючи беззаперечні факти яскравими фотографіями, за що отримуємо цікаві запитання та схвальні відгуки від прихильників нашого блогу. Ми всіляко підтримуємо добрий імідж нашої бібліотеки, а тому стараємось задовольнити усі запити наших користувачів.
До речі, зараз в читальному залі нашої бібліотеки діє тематична книжкова виставка під назвою "Січень крокує – свята нам дарує", яка подарує багато корисної інформації про свята та нікого не залишить байдужим. 

Та не тільки книжкові виставки можна у нас побачити. Чимало створено виставок-презентацій тематичних робіт наших відвідувачів. І ось, напередодні зимових свят було представлено вироби новорічних фантазій дітей "творчої майстерні", які ми об’єднали у загальну виставку: 

"Ми творимо дива, даруєм гарний настрій".
Отже, рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав можливість створити всі умови для подальшого розвитку.
Тож, шановні друзі, читачі, партнери і колеги! Користуючись нагодою, хочу висловити щиру подяку всім тим, хто минулого року брав участь у наших різноманітних програмах та заходах. Сподіваюся на вашу підтримку і майбутню співпрацю у наступному 2014 році.
З наступаючим Вас Новим роком! Зичимо всім міцного здоров'я, здійснення мрій та задумів. Нехай кожен буде успішним у справах, бо саме ці успіхи додають впевненості у завтрашньому дні.

Немає коментарів:

Дописати коментар