понеділок, січня 14, 2019

Новорічно-різдвяні віншування та питання щодо створення об'єднаної громади


13 січня 2019 року в Любитівському будинку культури зібралось чимало люду, які прийшли послухати традиційні різдвяні піснеспіви.
Вечір розпочали вітальні слова ведучих: Шайнюка Вадима та Симоновий Ірини. Ну а далі, залунали дзвінкі голосочки інших учасників святкового концерту.
Молоді, красиві, енергійні й талановиті дівчата, такі як: Гетьман Зоряна, Матвіюк Ельвіра, Матвіюк Наталія, Шимчук Марія, Степанюк Світлана, Журанська Вікторія, Шевчук Анна, Симонович Ірина, стали окрасою цього дійства, а їх віншування викликали щирі оплески.
Також, на сцені виступили церковний хор парафіян храму Покрови Пресвятої Богородиці с. Любитів, чий спів став духовною насолодою для всіх присутніх у залі.
 Поспішили завітати у гості із душевними віншуваннями та колядками аматори сцени с. Ворона разом із настоятелем Михайлівської церкви отцем Юрієм.
Протягом усього вечора зі сцени гучно лунало: «Христос народився!», а у залі відповідали: «Славімо його!».
Ось на таких приємних емоціях і з піднесеним настроєм пройшла вся урочистість. Тож, нехай всі висловлені щирі та найкращі побажання для людей обов’язково здійсняться у прийдешньому 2019 році.
Варто згадати й про те, що цього дня громада Любитівської сільської ради вирішувала складні, але важливі питання щодо об’єднання та децентралізації.


 Були вислухані різні думки та пропозиції від місцевих депутатів й інших учасників дійства, задавались питання присутніми громадянами. 
Шляхом голосування та підрахунку голосів більшості, було винесено рішення і бажання мешканців приєднатися до Зеленської сільської ради, своривши єдину громаду.
У подальшому цей процес буде ще обговорюватись, адже, потребує тривалого часу і розгляду на законодавчому рівні.