понеділок, листопада 23, 2020

Осінній час – книжковий час, тому читають всі у нас!

Листопад, або ж пізня осінь, у свідомості більшості людей викликає сум, почуття самотності, депресію, похмурий настрій, адже, передбачає наближення зими та морозів. Але насправді, осінь буває дуже різноюне лише холодною та дощовою, але й яскравою, щедрою, барвистою, і навіть сонячною, хоча це осіннє проміння вже не так нас зігріваєЩоб розвіяти всі негативні асоціації та подарувати більше позитивних емоцій, наша бібліотека вирішила оголосити про фотоконкурс 📷 «Осінній час – книжковий час, тому читають всі у нас!» для всіх бажаючих.
Завдання для його учасників було створити яскраву та креативну світлину в осінньому стилі і обов’язково з книгою, оскільки захід проходив із девізом «І дорослі і малі, тут читають геть усі».
☝😊 Мета конкурсупопуляризувати книгу та читання, показати красу осені та корисне використання вільного часу.
 Та й справді, осінні вечори дуже довгі і щоб не сумувати, а навпаки, провести час з користю й потрапити у захопливий сюжет книжкового світу, можливо тільки через читання.
Як виявилось, бажаючих учасників було чимало, а ще більше їх цікавих фото. Вибрати найкращу світлину нереально складно, тому ми пропонуємо протягом тижня всім користувачам і друзям голосувати за вподобані фото на нашій сторінці  у Facebook👇😊 (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.370763104007187&type=3ставлячи віртуальні «лайки»👍 й таким чином ми визначимо переможця.
Також, всі надіслані світлини будуть використані у створенні осіннього відео фотоколажу на добру та довгу згадку.
Дивіться!👀 Насолоджуйтесь! Голосуйте! 👍😉