понеділок, лютого 27, 2017

І-ий етап конкурсу "Найкращий читач року"


26 лютого у нашій бібліотеці відбувся І-ий етап щорічного конкурсу «Найкращий читач року», метою якого було стимулювати у дітей інтерес до читання якісної сучасної літератури, виявити їх читацькі смаки, покращити навички самостійної роботи з книгою.
 В даному конкурсі прийняло участь десятеро школярів Любитівської ЗОШ 6-7 класів
Кожну розповідь маленького книгомана оцінювало журі, яке відбирало кращих конкурсантів за такими критеріями: кількістю прочитаних книг, веденням щоденника читання та його систематичністю, вмінням висловлювати власні думки, інтерпретацію однієї з прочитаних книг, ерудицiєю та вмiнням захоплююче розповiдати, втілюючись в образи улюблених героїв.
Як виявилося, юні читайлики добре підготувались, представляючи обрану різножанрову літературу, і тому зовсім не легкою справою було визначити переможця.
Та все ж у підсумку, переможця було визначено – це учениця 7 класу Матвіюк Наталія, яка презентувала книгу Роальд Дал «Чарлі і шоколадна фабрика». У цієї юної і привітної дівчинки було все вдало підібрано і доречно складено: цікаве оформлення щоденника, в якому йшлося не тільки про книгу та її автора, а й про саму учасницю, її захоплення, бібліотеку, захоплива візуальна інтерпретація твору, що нагадувала сучасний буктрейлер. Всі ці зусилля не були марні, а гідно винагороджені.
Тож, вітаємо переможницю Наталю, яка тепер має змогу поборотися за перемогу й в наступному етапі районного конкурсу «Найкращий читач року». Бажаємо їй успіхів.