середу, лютого 01, 2017

Книги ювіляри 2017 рік


Сучасні технології, гаджети, планшети, смартфони та інтернет роблять інформацію доступною багатьом. Натисканням декількох клавіш можна дізнатися майже про будь-що. Але коли хочеться усамітнитися і зануритися в іншу реальність, кращим вибором стане художня книга. Саме завдяки їй ми можемо прожити чуже життя, подорожувати в інші країни чи потрапити на дивовижні планети. А ось дитячі книги, здатні познайомити нас з такими вічними поняттями як дружба, любов, героїзм, вірність та ін.
Книги, як люди – мають різну долю. Одні народжуються і швидко відходять у забуття, інші живуть довгими роками і продовжують радувати все нові покоління. Ще однією спільною ознакою книги і людини є відзначення Дня народження.  
Пропонуємо до Вашої уваги підбірку найкращих та найвідоміших книг-ювілярів 2017-го року, які неодмінно варто прочитати. Здійсніть віртуальну подорож різноманітним книжковим світом разом з нами!
Всі ці перераховані книги зробили свій внесок у розвиток літератури, їх читали колись і до сьогодні вони залишаються улюбленими. Цими книгами й досі зачитуються, ностальгуючи, дорослі та відкривають для себе діти, і саме тому, їх по праву називають світовою класикою.
Більшість цих друкованих шедеврів є на поличках нашої книгозбірні, тож, запрошуємо усіх книгоманів до бібліотеки!