середу, жовтня 06, 2010

Нагородження матерів-героїнь


Мати, матуся, мама... Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Все найпрекрасніше і найблагородніше зібрано у слові "мама".
Лагідна, рідненька, добра і проста,
Наша дорогенька, наша золота!
Сонячної осінньої днини, в Любитівскій сільській бібліотеці зібралися учні школи та жителі села, щоб вшанувати жінку-матір, жінку-берегиню і вручити нагрудні знаки та посвідчення «Мати-героїня».
     У кожної жінки своя жіноча доля, свій тернистий шлях. Так і доля наших  мам-героїнь склалась по-різному. Головною метою у житті для них було виховання своїх дітей. Тож, 6 жовтня, всіх багатодітних мам, було вирішено нагородити за їхню терпимість і нелегку материнську працю.
Почесну місію нагородження грамот і посвідчень виконували: Смітюх І. Є. – голова Ковельської райдержадміністрації, Мигуля А. Д. – заступник голови Ковельської райдержадміністрації, а також, Павлов В. І. – голова Любитівської сільської ради.
В дарунок нашим мамам-героїням звучали численні привітання, лунали чудові пісні про маму та родину у виконанні учасників художньої самодіяльності під керівництвом Тарасюк С. П. – директора Будинку культури, а також заслуженого вчителя України.
За все, що маю, МАМО, дякую Тобі,
За все, що маю і що буду мати!!!
 Атмосфера в залі була родинною, теплою та затишною, а щирі побажання нашим героїням немов вселяли в них силу жити далі і радіти життю, адже, в них є найцінніший скарб – це їх люблячі діти.
Спасибі за ласку, за щире тепло,
Недоспані ночі, турботи й добро.
Здоров’я  міцного Вам зичимо щиро,
Любові і радості, злагоди й миру!