пʼятницю, листопада 25, 2016

Важливо знати... про виїзний прийом громадян Романа Кульцмана у Любитові

      
     23 листопада 2016 року виїзний прийом громадян здійснив перший заступник голови районної державної адміністрації Роман Кульцман разом із заступником начальника управління соціального захисту населення Світланою Ювченко та начальником управління Дерземагенства у Ковельському районі Іван Лукасюк. 
     Зустріч у Любитівькій сільській раді із селянами відбулася, як й було заплановано, о 10.00 годині ранку. Місцеві мешканці розповідали про свої не вирішені питання, що їх турбують, ділилися проблемами, запитували про наболіле.
     Зокрема, піднімалися земельні питання,просили допомогу в купівлі медикаментів на фельдшерсько-акушерських пунктах, оснащення навчальним обладнанням кабінету хімії в Любитівській ЗОШ І – ІІІ ст.,передачі овочесховища на баланс навчального закладу, зниження вартості проїзду для школярів у приміському транспорті, проведення територіальної реформи, об’єднання громад тощо.
   Також, під час зустрічі-діалогу було порушено одне з актуальних питань – оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги. З цього приводу були надані роз’яснення заступником начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації. На всі поставлені питання мешканці громад отримали вичерпні відповіді. 
Згодом, представники районної влади мали змогу зустрітися з керівниками установ, депутатами, побувати в бюджетних установа. Вони обговорювали нагальні проблеми для сільських громад та шукали шляхи їх вирішення. Йшлося про забезпечення функціонування та розвитку об’єктів соціальної інфраструктури району, виконання бюджету.
Як бачимо, наша районна влада пішла на зустріч людям, вислухала прохання кожного, тож сподіваємось, що цей виїзний прийом принесе всім тільки позитивні результати.