неділю, березня 03, 2019

Всеукраїнський конкурс «Лідер читання», І етап.


Щорічний Всеукраїнський конкурс «Лідер читання» знову зібрав юних книголюбів у стінах нашої бібліотеки.
Мета проведення даного конкурсу: розвиток інтелектуального, морального й творчого потенціалу учнівської молоді, активізація роботи дітей з книгою та виявлення їх читацьких уподобань.
Тож, нещодавно відбувся І етап конкурсу, в якому взяли участь такі учні: Артемук Софія, Борисюк Анна, Кушнір Юлія, Приймачук Ілля, Сокол Артур, Мілянчук Олена.
Діти розповідали про улюблені книги, їх головних героїв, причини по яких вони обрали саме ці твори серед безлічі інших прочитаних, давали рекомендації і настанови своїм друзям щодо важливості читання. 
Крім цього, враховувались також ведення читацького щоденника кожного учасника, його презентація, оформлення, кількість прочитаних творів та їх знання, ілюстративні додатки, малюнки, відео презентації.
Після виступу школярів, бібліотекарем було проведено пізнавальну вікторину і задано кілька додаткових запитань конкурсантам.
Врешті решт, за підсумками усіх частин конкурсу, було визначено переможця – це Мілянчук Олена. Дівчина є талановито і старанною ученицею 7 класу, яка незабаром матиме нагоду представити Любитівську бібліотеку в м. Ковель. Щиро бажаємо успіху, нових досягнень та перемог нашій читачці.