пʼятницю, червня 28, 2024

Конституція – основний закон мого життя

28 червня 2024 р. ми відзначаємо 28 років від дня ухвалення Основного Закону України.

З нагоди державного свята, в нашій бібліотеці оформлено виставку тематичної літератури «Конституція – основний закон мого життя». На сторінках даної виставки, читачі можуть пригадати історію державотворення нашої країни. Адже, сьогодні важливо знати і вивчати свою історію, права, закони, щоб бути вільною людиною.

Щиро дякуємо захисникам та захисницям, які сьогодні захищають наші права, інтереси, незалежність. Віримо у нашу Перемогу, поважаємо і дотримуємось принципів, закріплених у нашій Конституції.

Привітали іменинницю односельчанку

За доброю започаткованою цьогоріч традицію, працівники бібліотеки разом із старостою села, 28 червня, привітали нашу односельчанку-довгожительку Свіржевську Євдокію Назарівну. Сьогодні їй виповнилось 92 роки.

Євдокія Назарівна все життя тяжко працювала у колгоспі. Народила і виховала доньку, яка допомагає їй на схилі літ. Також, іменинниця нині має трьох онуків та четверо правнуків.

Тож, щиро вітаємо нашу односельчанку та бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку й довгих років життя під мирним небом!