понеділок, лютого 13, 2012

Конкурс до День святого Валентина


   14 лютого ми святкуємо чудове і романтичне свято – День святого Валентина. Це свято з’явилося у нас нещодавно,але встигло полюбитись і дітям,і дорослим. Всі школярі  дарують один одному,своїм батькам,рідним милі листівки-валентинки. Звичайно, можна купити готову листівку чи подарунок, та подарунок ,зроблений власноруч безумовно кращий. Він принесе подвійну радість:тому,хто виготовляє,і тому,хто приймає подарунок. Такий подарунок зігрітий теплом долоньок люблячої людини,заряджений енергією добра і любові. І, безумовно, дарують його лише найдорожчим людям.
   Згідно умов  конкурсу «Сердечка-валентинки», 12.02.12р. у бібліотеці відбулося свято присвячене Дню Святого Валентина. Свято розпочалося розповіддю учнів Любитівської ЗОШ ,про історію його походження та цікавими легенди, що стали  прекрасним  доповненням.  
               


Далі всі учасники конкурсу презентували свої валентинки. Хочеться відмітити, що фантазія дітей була багатою,адже, деталі оздоблення і спосіб виготовлення валентинок був різноманітним: тканина, блискітки, бісер, солоне тісто, кольоровий папір, стрічки,вишивка, малюнки, солодощі та інші прикраси та матеріали. Незмінною залишалася тільки форма валентинок у вигляді серця.
  Фінальною частиною свята стало оголошення і нагородження переможців конкурсу,а також всіх учасників заохочувальними подарунками. По закінченню свята всіх учасників конкурсу чекав солодкий стіл.

   Валентинки,що виготовили наші учасники стануть чудовим  та приємним подарунком для їх близьких,рідних та друзів. Адже, вони відображатимуть справжні та щирі почуття дітей.

Ми щиро вдячні усім учасникам за участь у конкурсі і впевнені у тому,що  Ваша фантазія та старанність буде й надалі активно проявлятися у майбутніх конкурсах та масових заходах бібліотеки.