пʼятницю, березня 10, 2017

Я жінка... І тому я можу все



З першим весняним теплом приходить чудове свято ніжності й краси Міжнародний жіночий день 8 березня. Бо все найкраще, що є в нашому житті щастя, радість, надія, любов пов’язане з жінкою, яка наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.
Тож, з нагоди цього прекрасного свята у Будинку культури с.Любитів відбулися урочистості присвячені тендітній половині людства – жінці.
Першим привітати всіх у залі жінок поспішив сільський голова Павлов В. І., який також, мав можливість відзвітуватись за вже зроблені добрі справи 2016 року, розповісти про перспективи та плани на майбутнє, а ще обговорити окремі питання, що стосуються об’єднання територіальної громади.
Далі слова найтепліших привітань продовжила чарівна ведуча святкового дійства Поліщук Катерина.
Перед присутніми жінкамимамами, бабусями, доньками і сестрами виступили їхні любі й талановиті діти та онуки, а саме: Мілянчук Олена, Матвіюк Ельвіра, Лазарчук Вікторія, Лазарчук Маріанна, Шинкарук Анна, Вовчик Анна, Ксьондзик Софія, Матвіюк Наталія та Гетьман Зоряна.
Найдорощим людям – своїм мамам та бабусям вони присвятили такі чуттєві та хвилюючі музичні композиції: «Мамина молитва», «Квіти для мами», «Найкращій бабусі», «Колискова», поетичний твір «Материнське серце».
Святкового настрою додавали й інші тематичні пісні про «Свято», весняно-вербові «Котики», «Вийди сонечко», «Барви рідної землі» тощо.
Ну, а ще декілька музичних подарунків прозвучали у чоловічому виконанні художнього керівника Будинку культури Поліщука Сергія.
Усі музичні номери допомагав озвучувати та контролювати Гетьман Олег.
До вітального слова також було запрошено протоієрея Івана Оринчака, який поетичними рядками із власного вірша, привітав наших милих жінок зі святом, надав мудрі настанови та своє благословення.
А ще, користуючись нагодою, а саме наближенням 9 березня, а це, як відомо, День народження великого Кобзаря, було виконано пісню про Т. Г. Шевченка.
Протягом усього святкового концерту глядацька аудиторія насолоджувалася чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів щирими й гучними оплесками.
Приємною і завершальною несподіванкою-дарунком для всіх присутніх у залі жінок стали гілочки м'яких та ніжних букетів  котиків, які з посмішкою дарували діти.
 У бібліотеці до свята 8 Березня була організована виставка тематичної літератури "Я жінка. І тому я можу все" прикрашена живими весняними квітами, дитячими виробами та малюнками. 
На виставці представлені популярні жіночі романи, нові твори про та для жінок, книжкові енциклопедії для юних дівчат, сучасні періодичні видання й інші матеріали з історичними відомостями про видатних жінок України та світу.
Тож, приєднуючись до всіх привітань, хочеться побажати усім жінкам, втілення у життя найзаповітніших мрії, найсміливіших планів і задумів, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди і щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою!