середу, грудня 22, 2021

Листи Святому Миколаю

 «Пишу листа Святому Миколаю» під такою назвою в нашій бібліотеці пройшов захід, покликаний розвинути уяву й творчі здібності у дітей, а також, сприяти їх духовному зростанню

Даний захід також проходив у рамках #Національний_тиждень_читання, а саме активності під назвою «Яку книгу я хочу під ялинку?».

 

Наші юні учасники активно ділилися своїми думками та проханнями до Святого, а листи доповнювали яскравими новорічними малюнками.

 

Ми впевнені, що щедрий та милосердний Святий Миколай буде добрим до наших діток і неодмінно виконає їх прохання.

 

Кольорові читання

В Україні вперше з 13 по 19 грудня 2021 р. відбувся Національний тиждень читання
Ця ініціатива заснована з метою привернути увагу українців до читання книжок та популяризації книг.

Звісно ж, наша бібліотека не змогла залишатись осторонь, і тому, долучилась до акції «Кольорові читання» 7 днів / 7 кольорів

Протягом тижня, для своїх відвідувачів ми готували креативні виставки-інсталяції та виставки-презентації книг обраного кольору.

 

 

 

 

 

 Як можна побачити на світлинах, вийшли надзвичайно яскраві різнокольорові виставки, які неабияк зацікавили наших читачів. Як дорослі так і діти залюбки переглядали презентовані книги і обирали для домашнього читання.

 

 

В неділю, 19 грудня завершився наш кольоровий тиждень, але у любові до читання й книги не може бути перерви, тому всіх книголюбів запрошуємо до бібліотеки, адже, в нас завжди багато нового та цікавого.