понеділок, вересня 30, 2019

Всеукраїнський день бібліотек - 2019


Шановні колеги-бібліотекарі! Сьогодні ми відзначаємо надзвичайно важливе свято Всеукраїнський день бібліотек. Адже, бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку вічних пам’яток писемності, а її служителі вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
Неможливо не згадати й про читачів, без яких неможливе існування жодної книгозбірні, їх запитів, які змушують нас покращувати обслуговування, збільшувати фонди новою літературою, удосконалювати інформаційні ресурси. Хочемо їм побажати бути вічним мандрівником у книжковому світі захоплюючих пригод, солодких мрій, бурхливих фантазій, радісних переживань.

Тож, в переддень свята, в Любитівській бібліотеці було створено вересневу виставку-інсталяцію «Люблю свою бібліотеку».
Звісно, не обійшлось без допомоги наших юних користувачів, за що ми їм дуже вдячні. Результат спільних старань і ті світлі почуття, які живуть в кожному з них, можна побачити на яскравих й пам’ятних світлинах.

Щиросердечно бажаємо працівникам бібліотечної справи, книголюбам і всім нашим друзям міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, незабутніх емоцій, цікавих зустрічей, втілення креативних ідей, здійснення заповітних бажань!!!