пʼятницю, вересня 01, 2017

Знання – це скарб, а ключ до нього – книга

І знову осінь… І знову першовересневе свято ласкаво відчинило двері українських шкіл та інших вищих навчальних закладів для учнів, студентів, абітурієнтів.
Погожого ранку, перша лінійка Любитівської загальноосвітньої школи запросила й своїх школярів та їх батьків на урочисте відкриття навчального року.
Під час заходу вчителі, батьки та кілька представників місцевої влади вітали усіх із Днем знань, ділилися власними спогадами, давали мудрі настанови.
Цього дня, власними порадами та корисними рекомендаціями щодо вдалого навчання ділилася зі школярами й наша бібліотека. І щоб полегшити навчальний процес, тут підготовлено тематичну виставку довідкової літератури "Знання – це скарб, а ключ до нього – книга", що містить безліч інформації з різних предметів: географії, медицини, астрономії, іноземних мов, зарубіжної та української літератури, тощо.
     Також, в книгозбірні є багато художніх творів, які необхідно читати як за шкільною програмою, так і для власного задоволення. Адже, мабуть, всім відомо, що читання – це спосіб не лише навчання, а й інтелектуального розвитку і навіть, душевного відпочинку.
Тож, запрошуємо всіх до бібліотеки по чергову порцію знань, бо що як не книга зможе наситити наш розум духовною їжею?!