неділю, квітня 11, 2021

Добрі справи наших односельчан

З приходом весни, а особливо напередодні світлих великодніх свят, всі дбайливі господарі поспішають прибрати власні домівки, подвір’я, городи, сади, прилеглі території, щоб було чисто й охайно в обійсті. Адже, хочеться зустріти Великдень в чистоті навколо та з чистою душею і сумлінням.

9 квітня 2021 р. о 10 год. в с. Любитів відбулася акція по благоустрою та озелененню території дитячого майданчика в центрі села. Відгукнулись на запрошення чимало небайдужих любитівців, які активно взялися до роботи: було прибрано всю дану територію від сміття, відремонтовано дитячі каруселі, вирублено старі дерева та чагарники, а натомість, насаджені нові дерева та кущі, які скоро радуватимуть селян ароматним цвітом та пишною зеленню.


Внаслідок дружної клопіткої роботи тепер кожен з односельчан може насолоджуватись прогулянками і чистотою біля дитячого майданчика, де із задоволенням граються діти.

По завершенню нелегкої праці, всі трудівники мали нагоду почастуватись смачною ухою.


Важливо згадати за участь в цій благородній справі наших юних мешканців, які старанно допомагали дорослим, – за це їм ми дуже вдячні, а також, їх батькам за належне виховання, адже, саме в дітях наше майбутнє.


Тож, щиро дякуємо за організаційну роботу в цій добрій, суспільно-корисній справі старості села Міндер Тетяні Іванівні та всім хто знайшов час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою нашого рідного села Любитів. 

Мабуть кожен знає таку мудрість:"Не там чисто, де прибирають, а там де не смітять". Давайте цінувати працю інших та берегти наведену чистоту!


І пам’ятаймо: благоустрій ще не завершився, роботи з очищення територій від сміття тривають, тому приєднуйтесь, будемо раді будь-якій допомозі.